2014 – et stort podie år :-)

December 2014

December 2014

Der er to dage tilbage i i 2014 – jeg har ferie fra mit job, julen er veloverstået og det sner udenfor. 2014 er værd at se tilbage på – et stort år sportsligt, jobmæssigt og personligt.

Hvordan kendetegner du dit år? mine ser sådan ud…

2011 – kærlighedens og lykkens år

2012 – Stærkt og powerfyldt år

2013 – yderst forunderligt år på både godt og ondt og absolut uforudsigeligt

2014 – et succesfuldt år øverst på podierne 🙂

En flot og varm sommer dag ved Bellevue. Vinder af olympisk distance.

En flot og varm sommer dag ved Bellevue. Vinder af olympisk distance.

Personlige rekorder, podieplaceringer, udfordringer, gode trænings kammerater. Et europamesterskab, en podieplads til VM – hvem i alverden havde forudset det – ja jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at jeg som 28 årige var i blandt verdens eliten på ironman-distancen – men nuvel….. det er ikke så værst endda 🙂

Vinder af Powerman Sprint

Vinder af Powerman Sprint

Pins out – 2014

Det er vanskeligt at fremhæve noget fremfor andet:

Men alligevel…

 • PR til VM halvmarathon – sæsonen skydes i gang
 • Vinder Powerman Sprint
 • Vinder Mallorca halvironman
 • Vinder Haderslev kvart ironman
 • Vinder af GO Race, holdkørsel på Tyren
 • Vinder i Frankfurt – Europamester alle over age groups
 • Et hav af PR rekorder 9:46:32 til Ironman Frankfurt
 • Vinder Bellevue Triathlon olympisk distance
 • Vinder af Brøndby Kvindetri
 • Min egen vinder, på podiet og nummer 5 til VM i Ironman på Hawaii 🙂
 • Særlige rejser
 • Særlige træningskammerater og dybe venskaber
 • unikke oplevelser
 • Gode samarbejdspartnere
 • Flotte artikler tak til Mia fra Triathlon magasinet og til Martin fra Køge lørdagsavisen.
Hvilke briller har du på når du ser tilbage på 2014?

Hvilke briller har du på når du ser tilbage på 2014?

“Hurtig sejr – hurtig bajer”, “Roséklubben”, “TT og BCN”, “OOB shootouts”  – Helt unikke træningsfællesskaber. Vi har skabt det selv, selv lagt energi i, selv holdt det i live på trods af forskellige break ups med forskellige klubber, og vi er selv drivkræfterne bag at holde det i live. På trods af vores forskellige præmisser, programmer, vilkår og muligheder for træning, kombineres det ganske fint og gode træningsseancer bliver gennemført. Facebook er platformen der koordinerer træning. Vandet, landevejen og stadion er vores faciliteter og byens bedste kaffe/juice og isbar sørger for at sætte prikken over i’et på et godt træningspas. Vi rejser, racer og træner hårdt og svedigt 🙂

Da Københavnerne indtog Haderslev og tog guldet med over broen :-) Sammen med Enno Hoffmann-Dose og Søren Rohde.

Da Københavnerne indtog Haderslev og tog guldet med over broen 🙂
Sammen med Enno Hoffmann-Dose og Søren Rohde.

Årets største og mest betydningsfylde race?

Det kan faktisk ikke rigtig gøres op. Frankfurt var uden tvivl den største forløsning, det var kæmpe stort og jeg gav alt hvad jeg overhovedet havde i mig. Resultatet var ikke afgørende jeg tudbrølede over målstregen. Det kulminerede selvfølgelig senere, da jeg fandt ud af jeg var blevet Europamester endda all over age groups.

Opløbsstrækningen ved EM i Frankfurt - vinder all over age groups

Opløbsstrækningen ved EM i Frankfurt – vinder all over age groups

Frankfurt banede vejen for Hawaii. I 2013 da jeg var på Hawaii og blandt tilskuerne overværerede præmieceremonien, fik jeg lyst til at jeg en dag skulle op på den scene. Men at det skulle ske i 2014 var ganske ganske utænkeligt. Jeg kørte 100% eget race og til mit held er det de første 5 i age groups der kommer på podiet. Et kæmpe podie, der giver en klump i halsen, da jeg med største ydmyghed tog det første skridt på vej derop.

To store races jeg aldrig glemmer 🙂

VM på Hawaii - 5. plads for age group 25-29

VM på Hawaii – 5. plads for age group 25-29

Hvad har skabt de gode resultater?

Hårdt arbejde, flid, vedholdenhed og det at kunne holde hovedet koldt og gøre sig umage når det virkelig gælder – en opgave skal udføres.

Podiet i Frankfurt :-)

Podiet i Frankfurt 🙂

Ingen opnår succes alene

Heller ikke jeg – er yderst taknemmelig for jer der er mig tættest og som kan holde mig og alle mine skøre ideer, udtalelser og påfund ud dag efter dag. Den store opbakning jeg mærker er uden tvivl med til at holde rette balance og holde mig kørende. Det har en positiv påvirkning og er med til at give de gode og stærke resultater. I ved godt hvem i er, familie, venner, veninder, træningskammerater, tætte kollegaer og samarbejdspartnere.

#Sund og God, #AHcykler, #Saysky, #Causa-klinikken, #Thirdwavenutrition, #32GI, #TYRdanmark, #KiroUltra, #OOBcoaching, – Lad os sammen tage et år mere 🙂

10505356_602449319874624_7929757042763975230_n

Min ret fantastiske bror Andreas Petersen

Rette styrmand sikrer rette kurs 

En særlig tak skal dog lyde til OOB coaching og min coach Aleksandar Sørensen-Markovic. Der med sit rolige adfærd og stålfaste ord holder rette kurs og sikrer at vi sammen kommer godt i mål. Han må som øverste styrmand ofte ligge øre til et hav af frustrationer, det lader faktisk til at han kan rumme det. Utroligt – for jeg er nok ikke helt let, langt henad vejen vil jeg jo helst selv have kontrol over roret. Tak, håber du har mod på endnu et år. Livet har lært mig, at det er klogt at lytte til mennesker med forstand – Aleksandar er værd at lytte til. Det har jeg i sinde at forsætte med ind i 2015, hvor nye mål er sat…. mere om det i januar. Aleksandar ligger planen og jeg udfører – god arbejdsfordeling – eller skal vi bytte 😉

Årets store øjeblik - på podiet på Hawaii ydmyghed og stolthed er følelserne bag dette billede :-)

Årets store øjeblik – på podiet på Hawaii ydmyghed og stolthed er følelserne bag dette billede 🙂

2015 – hit me 🙂

Jeg er klar til endnu et år, med fokus, nørderi, træning, udfordringer og endnu flere gode oplevelser – kom bare an. Hvad der mere præcist venter, skal jeg nok senere løfte sløret for.

OOB på podiet på Mallorca og senere bliver vi tre oså europamestre og deltager ved VM :-) sammen med Lillan Glümer og Lærke Lilleøre.

OOB på podiet på Mallorca og senere bliver vi tre oså europamestre og deltager ved VM 🙂
sammen med Lillan Glümer og Lærke Lilleøre.

“Glæder mig til at løbe sammen med dig imorgen – Det er en god tradition løbe det gamle år af, se tilbage og løbe det nye år ind”

Sådan ca. lød den besked jeg i dag fik fra min bestpartnerincrime. Lillan og jeg har igennem 2014 haft ganske særlige unikke oplevelser sammen. Vi lukkede 2013 med nytårsløbet (jeg løb PR). Åbnede 2014 med VM halvmarathon (og PR), samtidig indførte vi i 2014 at skåle i Isogel. Vi har trænet, grinet og grædt med hinanden i 2014. Vi har boet, rejst, racet og trænet sammen et utal af timer. Hawaii – betyder åndedrag og livskraft, og det passer vidst egentlig fint på den måde vi vælger at anskue livet på.

Et klassisk cykelbillede af Lillan og jeg - jeg husker dagen 2 x 20 min gulzone, det var hårdt og svedigt - men GODT!

Et klassisk cykelbillede af Lillan og jeg – jeg husker dagen 2 x 20 min gulzone, det var hårdt og svedigt – men GODT!

TT og BCN - kommer igen i 2015 :-)

TT og BCN – kommer igen i 2015 🙂

Jeg kunne forsætte – Men der er blot at ønske jer alle  at ønske et rigtig glædeligt nytår.

Vi ses på legepladsen 🙂 

netop kommet i mål på Hawaii oktober 2014

Netop kommet i mål på Hawaii oktober 2014

Om ceciliemathornetriathlete

Jeg kan ingenting med en bold eller klare koordinationen på et zumba-hold. Derimod er jeg ret god til at svømme, cykle og løbe - særligt når de tre ting kombineres til en Ironman. Jeg begyndte på tri i april 2013, og det tog hurtig fart og flere sejre er siden hævet i land. Denne sommer blev jeg Europamester for kvindelige age groupers og deltager for 2. år i træk ved VM på Hawaii den 11. oktober 2014 :-) De første svømmetag er taget i Herfølge svømmehal men er senere skiftet ud med Øresund og Bellahøj badet. Jeg stiller op i age group 25-29 og nyder godt af den et helt år endnu ;-)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s