Dansk dynamit eksploderede i lavaen i dag

55 danskere stillede i dag til start ved Ironman World Championship på Hawaii, og der er ikke noget at sige til at det kaldes et legendarisk stævne – det er bare noget ganske særligt.

Måske det er godt vi i DK ofte har meget vind, for det fik vi i den grad at mærke i dag. Først på svømningen, som var temmelig hård, strøm og bølger. Senere ude i lava marken hvor vinden kom fra alle led og kanter og right in face…. Shit den var strid i begge retninger, men ok Hawaii ligger også midt i Stillehavet, der er ikke meget læ. Mens som man troede at nu var der medvind og et godt tråd, så kom der strid vind i igen, og så føles turen lige endnu længere. Det var SÅ fedt at møde de andre danskere derude på ruten – det giver ekstra god energi 🙂

Hun er en hård dame at danse med hende Queens K highway, hvor sidste del af løberuten er. Men inden der er der 15 gode km på Ali drive i Kona, masser af entusiastiske tilskuere der hepper løs. Også her var der mulighed for at se sine medatleter – fed stemning og fedt race 🙂

Stærke danske resultater og bedrifter ude på ruten 

Der er simpelthen nogen der skal på podiet, det er jo mega sejt. Og vi har endda fået en verdensmester Bente Hansen vinder sin age group – det er da alt for cool 🙂 Jonathan Lawaetz #2,  Morten Sonne #4, og Lærke Lilleøre #5 – i AG – way too cool.

Imorgen er der fest og drinks 🙂 yiiiir

Men synes nu generelt der tale om stærke præstationer (uanset podie eller placering). For der er vidst ingen tvivl om at alle mand har kæmpet egen kamp, lidt og sejret i både vand, vind og lava i dag.

I min verden er en god præstation ikke sammenlignelig med placeringer eller tider. Det giver faktisk kun mening at sammenligne noget hvis omstændighederne er de samme, og det er de sjældent når det handler om sport og enkeltmands præstationer.

“You are an Ironman

I Kona er der nu lukket og slukket – mega fed stemning da ataleter på den 15. time forsat krydsede målstregen.

foto-20

Målstregen og på 15. time til Ironman World Championship

Og hold op set er fedt at vide, hvor mange der har fulgt med fra Danmark igennem hele natten – tør godt sende en kæmpe tak samlet fra alle os danske atleter 🙂

Om ceciliemathornetriathlete

Jeg kan ingenting med en bold eller klare koordinationen på et zumba-hold. Derimod er jeg ret god til at svømme, cykle og løbe - særligt når de tre ting kombineres til en Ironman. Jeg begyndte på tri i april 2013, og det tog hurtig fart og flere sejre er siden hævet i land. Denne sommer blev jeg Europamester for kvindelige age groupers og deltager for 2. år i træk ved VM på Hawaii den 11. oktober 2014 :-) De første svømmetag er taget i Herfølge svømmehal men er senere skiftet ud med Øresund og Bellahøj badet. Jeg stiller op i age group 25-29 og nyder godt af den et helt år endnu ;-)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Dansk dynamit eksploderede i lavaen i dag

  1. Olsen siger:

    Hej Cille. I er alle vindere og super seje. Men specielt dig 😍😍

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s