Fra Kaos København til Herlige Hawaii :-)

Det var lidt af en cirkusforestilling at komme afsted. Oh shit det har været hektisk – de sidste 5 uger har i den grad udfordret mig og det føltes som ét langt race mod døgnets 24 timer.

Hvorfor egentlig?

Fordi… uforudsete ting og opgaver dukkede op og skulle puttes ind i et i forvejen hårdt prøvet skema. Jeg vidste godt at midt august og hele september ville blive travle, meeen det blev lige toppet lidt ekstra.

Hvad var det så?

Infektioner – “International infection week” tør jeg faktisk godt citere men ene direktør for.  Lidt influenza, listeria, fødevarehygiejne og MRSA har påvirket min forberedelser til dette års VM.

Selv at blive syg i perioden, hvor træningen er allermest intens og så kort tid inden VM – dét gav godt nok lidt ekstra stress.

De første dage kunne jeg fint holde mig i ro, blive på sofaen og sove. Men så begynder tankerne for alvor at spirre…. oh shit VM er om lidt. Jeg er slap, træt, afkræftet, kan ikke træne og jeg kan ikke forberede mig ordentligt med træning. Arbejdsopgaver der kræver mere end fuldtid og en konstant kamp med tiden om, at nå alle dagsopgaver på døgnets timer.

Vidst også meget godt at jeg har en god coach, der netop kender mig og ved hvordan træningen bedst skal tilrettelægges ud fra de vilkår, jeg har at træne under.

Og slap så af….!

På et tidspunkt må man så rive sig selv gevaldigt i nakkehårene, råbe vagt i gevær og sige STOP! Efter en så hektisk periode kan det være vanskeligt at komme ned i gear igen, have mulighed og rum til lige at tænke sig om. Overveje hvad det er, man har gang i og kigge på kvaliteten og det udbytte der kommer ud af alle anstrengelserne. Prioritere skarpere (nærmest umuligt)

1. arbejdet er et vilkår 2. helbredet er et vilkår 3. timer i døgnet er et vilkår – det bliver ikke anderledes. VM-ambitionerne må afstemmes efter de vilkår, jeg har haft de seneste uger.

Et så stramt program går ud over søvnen, hvilket er absolut det værste, og lidt af et skråplan. 4-6 timers søvn er langt i underkanten.

Og slap så lige af tak…..! – giv slip, skab ro, stop op og nyd at turen går til Hawaii 🙂

De sidste arbejdsopgaver blev overleveret og afsluttet, kufferterne pakket, udstyret er i top og kroppen nåede akkurat at komme sig.

Den 11. oktober er der en ganske særlig opgave der skal løses ! Jeg glæder mig.

Hawaii har en ganske naturlig form for ro over sig – I like 🙂

Hvem har gavn af alt det stress og jag?

Kort og godt – ingen! – og nu ikke så meget mere snak. Godnat herfra 🙂

foto-13

Mahalo 🙂

Om ceciliemathornetriathlete

Jeg kan ingenting med en bold eller klare koordinationen på et zumba-hold. Derimod er jeg ret god til at svømme, cykle og løbe - særligt når de tre ting kombineres til en Ironman. Jeg begyndte på tri i april 2013, og det tog hurtig fart og flere sejre er siden hævet i land. Denne sommer blev jeg Europamester for kvindelige age groupers og deltager for 2. år i træk ved VM på Hawaii den 11. oktober 2014 :-) De første svømmetag er taget i Herfølge svømmehal men er senere skiftet ud med Øresund og Bellahøj badet. Jeg stiller op i age group 25-29 og nyder godt af den et helt år endnu ;-)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s