Træning med andre giver god energi – og gør mig Kona klar :-)

Vil du gerne blive bedre til at svømme, cykle, løbe eller noget helt andet? Vil du gerne komme i bedre form? udfordre dig selv? prøve kræfter med noget nyt?

Jeg kan ikke undvære at træne med andre, men jeg kan heller ikke undvære at have træningspas alene. Det har hver sine fordele.

Når jeg træner alene bliver der i den grad nørdet igennem. Dyb koncentration og refleksion gældende her. Distræthed i verdensklasse 😉

Træning med andre giver et boost af energi, og gør at jeg lige yder en tand ekstra. Fællestræningerne med Glümers mentorgruppe,  Jan Møllbachs løb i Dyrehaven, Spinning med Jacob Kvist, tonser torsdag med Rasmus Kristiansen og svømning med Hermann og Grith i Fitness DK TRI regi, kickstartede sidste år min debut i tri-verdenen. Der blev i den grad gået til den.

Forskellige træningsfælleskaber har i år været i spil, som hver især har været givende og jeg har mødt et hav en gode træningskammerater. /tri club denmark, OOB’s shootout og til tider det stærkeste fællesskab, jeg glædeligt er en del af “Hurtig bajer – hurtig sejr”, hvor der genereres effektiv og god træning med gode mennesker.

“Hurtig bajer fordi hvede øl er godt – Hurtig sejr fordi der skabes gode resultater” 

Et ganske unikt fælleskab, masser af energi, glæde, gode oplevelser og sammenhold. Vi træner efter samme principper (OOB), og på trods af forskellige programmer og races, er træningerne yderst effektive. Mit bud er at vi deler holdning til træning, ejer en hvis grad af samme målrettethed, har en ambition og disciplin til at yde vores bedste når der trænes. Det er effektivt, hårdt og sjovt på samme tid – og det afsluttes bedst med post-training coffee 🙂

Tri-tosser Torsdags Tonser

Tri-tosser Torsdags Tonser

Find et træningsfælleskab der matcher dine ønsker. Der er god gevinst ved at træne med andre.

Jeg kan ikke undvære mit træningsfællesskab – kan du?

Hvordan kan du bedst lide at træne?

#triclubdenmark, #oobcoaching, #oobshootouts #hurtigbajerhurtigsejr, #sammengørvidetbedre, #trilifeisamazing, #roadtokona

Et lille gæste visit i hos de søde cup cake swimmers :-)

Et lille gæste visit i hos de søde cup cake swimmers i Bellahøj – hyggelig lørdag formiddag efter en lang svømmetur 🙂

 

Om ceciliemathornetriathlete

Jeg kan ingenting med en bold eller klare koordinationen på et zumba-hold. Derimod er jeg ret god til at svømme, cykle og løbe - særligt når de tre ting kombineres til en Ironman. Jeg begyndte på tri i april 2013, og det tog hurtig fart og flere sejre er siden hævet i land. Denne sommer blev jeg Europamester for kvindelige age groupers og deltager for 2. år i træk ved VM på Hawaii den 11. oktober 2014 :-) De første svømmetag er taget i Herfølge svømmehal men er senere skiftet ud med Øresund og Bellahøj badet. Jeg stiller op i age group 25-29 og nyder godt af den et helt år endnu ;-)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s