Attacked!!!

Oh shit…. 😖
Der var noget på spil i kroppen i sidste uge, da jeg var så udkørt og træt. Desværre har det sat sig i kroppen og jeg har måtte bukke under for sygdom.

Hovedet holdes koldt, jeg ved jo at det kræver ro og hvile for at blive frisk igen til at kunne forsætte træningen frem mod Kona 😁

Igår var jeg hos kinesiologen Christina fra Sund og God, et besøg der i den grad var belejligt. Immunforsvaret bliver for alvor boostet og tror jeg pt har Københavns største forbrug af kamille te, honning, ingefær og citron 😋 🍋🍍🍎🍌🍵

Det passer mig virkelig dårligt at blive syg nu, for synes VM kommer ganske tæt på. Men på den anden side så får hele kroppen ro, ledbånd, muskulaturen, kredsløbet og hovedet tvinges ned i gear. Det tror på kommer stærkt igen – måske endnu stærkere 👊💪

Humøret fejler absolut ingenting og panikker ikke ….. Endnu.
Det er jeg faktisk lidt stolt over, for er ret elendig til at være syg.

Så nu vender jeg lige tilbage til mit hi og bliver rask 😷

See yaaa 👍

Og så håber jeg godt nok det næste blogindlæg handler om hvor godt det går med forberedelserne 😀

#sundoggodsport, #roadtokona, #gotattacked #blivrasknu

IMG_6021.JPG

IMG_5648.JPG

IMG_6029.JPG

Om ceciliemathornetriathlete

Jeg kan ingenting med en bold eller klare koordinationen på et zumba-hold. Derimod er jeg ret god til at svømme, cykle og løbe - særligt når de tre ting kombineres til en Ironman. Jeg begyndte på tri i april 2013, og det tog hurtig fart og flere sejre er siden hævet i land. Denne sommer blev jeg Europamester for kvindelige age groupers og deltager for 2. år i træk ved VM på Hawaii den 11. oktober 2014 :-) De første svømmetag er taget i Herfølge svømmehal men er senere skiftet ud med Øresund og Bellahøj badet. Jeg stiller op i age group 25-29 og nyder godt af den et helt år endnu ;-)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s