Ubalance i balancen…

Det hænder faktisk… og så for mig, at der går kuk i den famøse balance mellem tri, job og privatliv.

Sådan er min nuværende situation, jeg har det for travlt, og på flere fronter. Det sætter sig i kroppen, og mærkes lige nu som 2 træbjælker påmonteret på nederste del af kroppen.

Jeg blev for alvor opmærksom på trætheden, da jeg i tirsdags lavede en absolut elendig cykeltest. Der kunne simpelthen ikke trædes til, trætte cykelben. Til gengæld kunne de løbe et ganske fornemt DHL dagen efter. Det er ret typisk, sjældent er jeg både godt cyklende og løbende på samme tid.

Benene er lagt til opladning – og de kommer stærkt tilbage, promise.

Sendt til tælling.... bodyflow og dybe stræk er god restitution.

Sendt til tælling…. bodyflow og dybe stræk er god restitution.

Fuld pakket program….

Jeg har pt. nogle hårde uger, der har været knald på særligt på arbejde, med Ironman København, forberedelser til Kona og så lige egen træning oven i hatten. På dage hvor jeg er allermest udkørt, er det yderst prisværdigt at være omgivet af gode mennesker, der ikke er længere end et telefonopkald væk, og dagen bliver meget mere overskuelig.

Programmet er stramt, og det begynder at være svært at tidsoptimere flere steder. Jeg mangler den der ekstra dag i ugen, du ved der hvor man lige puster ud og gør klar til en ny uge.

Indtil den dag opstår må der i perioder som denne prioriteres hårdt 🙂

“Men Cecilie du er jo nærmest professionel. Der er vel en masse til at betale din tur”

Det er en optimistisk tanke, men sådan er virkeligheden nu ikke. Som de fleste andre mennesker har jeg et fuldtidsarbejde at passe. Det kræver min opmærksomhed og har nu engang første prioritet. Jeg får ikke noget økonomisk støtte, og mine stævner er selvfinansieret. Hawaii billetten koster, det samme gør rejsen og ophold. Alle der kender lidt til tri-sporten ved at den er yderst omkostelig. Jeg har vundet muligheden for at købe et startnummer til Hawaii, derefter skal det betales sammen med flybilletten og opholdet.

Det koster at få oplevelser – og dem giver jeg gerne mig selv.

Jeg er glad for mit job, og jeg tror egentlig at de to verdener supplerer hinanden ganske godt. Normalt hænger hverdagen fint sammen, men op til store stævner er det ekstra krævende og tiden er yderst værdifuld. Der er mange bolde i luften, der skal gribes sikkert igen i tidsrummet mellem 5.30 og 22.00.

Der lades op til hårde gode træningsuger…. 43 dage til VM

Det er ikke et hvilket som helst stævne, der om halvanden måned venter på mig – det er VM og det er på Hawaii. Det kræver lige en tand ekstra forberedelse og fokus er ekstra skærpet den næste halvanden måned. Det er fedt og motivationen tårnhøj, men timerne i døgnet begrænset.

Jeg vil nødig beklage mig, for der kører jo ganske glimrende. Men ind imellem bliver dagsprogrammet lige tight nok, så må der skrues lidt på indstillingerne, så signalet bliver tydeligt igen – weekendens fornemmeste opgave.

Lidt ubalance i en travl periode er ok 🙂

Lørdag – Christiansborg Rundt: Et sjovt stævne rundt i kanalerne – kom ind og kig, det bliver festligt. Jeg starter i heat 48 det 3. sidste omkring kl. 16.15. Jeg vinder med garanti ikke, for der er mange virkelig dygtige svømmere med. Stævnet bruges til at få trænet navigering, massestart og at ligge på fødder – rigtig godt til Kona.

Sidste weekend var der Ironman København, en virkelig en fed dag, jeg var faktisk også ganske spændt. Det var en rigtig god oplevelse at være live-spotter. De her skønne piger mødte jeg på min vej 🙂

foto-7

Marie, Mette og Maria som heppere til Ironman Copenhagen 🙂

Om ceciliemathornetriathlete

Jeg kan ingenting med en bold eller klare koordinationen på et zumba-hold. Derimod er jeg ret god til at svømme, cykle og løbe - særligt når de tre ting kombineres til en Ironman. Jeg begyndte på tri i april 2013, og det tog hurtig fart og flere sejre er siden hævet i land. Denne sommer blev jeg Europamester for kvindelige age groupers og deltager for 2. år i træk ved VM på Hawaii den 11. oktober 2014 :-) De første svømmetag er taget i Herfølge svømmehal men er senere skiftet ud med Øresund og Bellahøj badet. Jeg stiller op i age group 25-29 og nyder godt af den et helt år endnu ;-)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s